Valentine Memories

/
0 Comments

Rasanya, mesti ada yg terfikir yg mann akan share citer2 masa bercinta? klu rasa ya, please stand up .. hahaha .. sesungguhnya, anda salah sama sekali! ni nak share citer lucu masa Valentine ..

Kisah Pertama: Ni masa filem Eiffel .. I'm In Love menyerang Kuching. So, mann pun berjanji lah dgn kawan rapat mann yg kita 2 org akan menonton filem tu on the 1st day kat cinema, on the Valentine Day .. On the day itself, kitorang pun bersiaplah nak pi ke cinema .. sampai kat situ, ramai gak lah manusia yg tengah beli tiket, beli junk food utk movie, duduk lepak pun ada .. so kitorang pun Q lah utk beli tiket .. lepas masuk hall, kitorang perasan yg hanya ada 5 couple kat dlm tu, termasuk lah kitorang 2 .. nasib kitorang duduk kat belakang .. xlah obvious sangat .. malu!

tahun seterusnya, tengah lepak2 kat shopping complex (Tun Jugah) kat Kuching, kitorang lalu lah bakery kat situ .. ternampak lah kek coklat .. lepas pakat ngan member yg sama ni, kitorang share n bought the cake .. al kisah nyer, kitorang layan kek tu 2 org ajer lah .. haha .. bodoh betul rasa nya pabila mann pikir balik ..

tahun lepas n tahun ni xde lah plak kes2 lucu mcm tu .. mungkin sebab jarang dah berjumpa kot? anyway, buat saper2 yg baca posting ni, Happy Valentine's Day!



You may also like

 

Powered by Blogger.