lamer lah plak x update

/
0 Comments
huhu .. ari nih, dah masuk 3 mlm aku extend midnite .. mean, masuk ptg, kene keje sampai pg .. interesting gak la .. keje sambil layan mata ngantoks! haha .. nasib aku semangat bawak laptop g keje .. semata2 nak on9 kat ofis .. coz kat ofis xleh nak on9 .. segala benda kena block! apa yg bleh bukak, just email ofis, website ofis n any related to work .. so, tiap hari mcm kena puasa internet la .. haha ..

last week was my 27th birthday .. a day later, hari raya aidiladha .. just celebrate lite2 je la coz kongsi or joint birthday bash with abg mamat n abg reza .. dah kira2, rupa2 dlm 20 lebih org gak lah show up at our small gathering .. walaupun just mkn ayam kfc n titbits provided by the place, sampai lebam gak lah karaoke ..

on my birthday tuh, aku sempat g buat manicure! haha .. the 2nd time tuk tahun ini .. 1st masa kitorg buat kursus level 1 kat MAS Academy .. tu yg simple je, just gosok2 n they sapu varnis .. yg nih mmg lamer .. around 45 minutes gak lah kot! siap buffing lagi .. til ari ni, still lg kilat2 .. aku just reshape the kuku2 je .. huhu .. lepas tuh g dinner ngan zaim .. dier yg belanja! wuhuhu .. fung ken plak join later, coz dier keje til 10pm ari tuh .. bukan tu je, zaim siap belanja movie gak .. midnite movie .. dah lah the next morning aku masuk 7am! haha .. layan seh ..

masa raya aidiladha, aku keje siap ot lg .. coz masyuk gak la klu ot time public holiday .. coz selalunya, bebudak ofis mesti ader yg bawak juadah raya .. aku ari tuh, bawak kek lapis je .. nasib a few days before, baru je balik dr kch .. jd ader la mak bekalkan kek lapis ..


You may also like

 

Powered by Blogger.