Happy Birthday to me!

/
2 Comments

Huar huar huar .. aku dah 23 tahun .. tahun ni x celeb8 coz dah agak meningkat kertu .. huhu .. but, pagi tu (26 November 2005), aku habiskan 3 mangkuk Laksa Sarawak .. with no Bunga Kantan ok .. pure Sarawak Laksa .. mak I masak lagi ..
 
Malam tu plak, aku layan "Harry Potter and the Goblet of Fire" with my closest n the bestest friend during my College years, Troy .. tengah layan movie tu, ada org call .. I can't answer coz handphone aku ada problem .. people can't listen to my voice .. rupanya, ada akak2 Anding Fan-tastic Club (AFtC) nak buat surprise call .. apa lah nasib aku .. Akhirnya, Anding sent Birthday wish through sms .. haha .. thanks to all n sorry coz u guys xdpt nak nyanyi lagu Birthday .. diorang siap cakap Anding save suara just nak nyanyi kat aku! haha .. terharu aku ..
 

 

 
ni adalah gambar kek yg diorang nak celeb8 Birthday aku .. aku x tau lah apa jadi lepas tu .. lepas aku tanya nanti aku post lagi ek?



You may also like

 

Powered by Blogger.