Packing up

/
0 Comments
tetiba maleh plak nak blogging guna bahasa inggeris .. so kali ni aku nak guna bahasa mesia plak .. huhu .. macam tajuk kat atas, aku memang tengah packing barang-barang aku .. jadi sebab aku naik AirAsia, aku kena limitkan barang2 aku sampai 15kg jer .. luckily, parents aku turun KL tengah Disember karang for my sis punya convocation .. jadi aku kena sediakan mana barang yg akan diorang bawak ..

aku kalu bab pack2 barang ni ada kureng sikit .. walaupun aku pegi just for 2 days la contoh, barang yg aku bawak sure macam barang pakai seminggu .. xtau la .. aku kekadang takut wardrobe yg aku plan akan btukar last minute .. so aku bawak extra .. memang ada pro n kontra la tabiat aku tu ..

so far aku dah tapis dah barang2 aku .. but still belum puas ati .. nak kena tapis lagi ni ..


You may also like

 

Powered by Blogger.