2 off days

/
0 Comments
sebab aku keja midnite, so dpt 2 hari off .. which was last saturday n sundy .. ptg sambu tu, boboy balik rumah dr ofis .. masuk je, suruh aku bkemas .. g rumah ein katanya .. dgn mata ngantok .. as baru balik dr keje midnite .. aku gagahi jugak kaki ni masuk bilik mandi n get ready .. sampai je kat rumah ein .. dedel n ein tgh layan hindustan .. kitorg pun baring sama n layan sisa2 citer hindustan tu gak .. haha .. lamer dah x layan hindustan .. best gak rasanyer .. habis jer citer hindustan .. aku lelap kejap sementara menunggu ein n dedel yg belum lagi ready ..

nak dijadikan cerita, kitorg pun g la Idaman utk dinner .. kitorg order la kangkung belacan .. ikan goreng 3 rasa n sup ekor .. apa yg sampai adalah kangkung masak cili .. ikan goreng cili n sup ekor .. kangkung n ikan pedas giler .. xdpt nak makan .. dah la tu, order ABC .. 3 kali panggil, x sampai2 .. last2 berambus je la .. dah kat kaunter masa nak bayar, aku terus gtau .. "ABC td 3 kali panggil, x sampai! .." minah kaunter buat x tau .. lantak ah .. paling best, masa gtau kat waiter, dier org jawab "klu ABC ni memang lambat sikit!" lamabt aper nyer? x sampai2 langsung!

after dinner, kitorg g cathay the curve .. nengok Madagascar 2 .. akhirnya, nengok jugak aku citer nih kat cinema .. lawak siot .. sakit perut aku .. huhu .. then, kitorg g plak kat uptown damansara, minum2 .. aku order ABC buat balas dendam .. tp ABC Milo .. best .. puas ati .. ngan kueh tiaw kerang .. mana x naik balik berat badan!

ahad plak .. g kat Quality Hotel KL .. nganto si dedel kat mak dier .. lepas tu g swimming .. huhu .. aku mmg x pandai swimming .. last2 bpaut kat tepi pool tu je la .. org lain swimming .. kitorg plak siap buat photoshoot .. ada nak ambik gambar ala model la .. rasa nya org rasa pelik kat kitorg .. quite tiring but seronok!! ni masih ngantok lagi cz x cukup tido .. huhu ..


You may also like

 

Powered by Blogger.