Stuck!

/
0 Comments
hellew .. lama dah aku x post kat blog aku yg tsayang .. kelmarin, on the 26 feb, aku dpt compliments dpd member aku, Faiz yg dier syok baca blog aku n influenced him tuk baca blog .. haha ..

n ari nih aku sempat la jugak shopping kasut tuk show time dinner kat melaka on 7 mar minggu depan .. boleh la .. walaupun x meletop .. tp cukup la tuk memuaskan ati aku n mcukupkan syarat tuk buat show tuh .. sambil2 tu .. aku x balik tangan kosong coz sempat beli beg kat SEED! rm139 aku terbang tuk beg tuh .. then plus 2 tshirt rm39 each .. total up rm217, n entitled me for a free bag .. huhu .. quite puas hati la .. as aku memang dah lama dah x pampered diri aku dgn mbeli brg .. plan ari ni, lepas anta boboy g keje .. n pick up hanif kat ofis .. nak g shopping baju keje plak .. coz lama jugak dah x beli baju keje baru .. asyik baju yg sama je .. so, target nak serbu PADINI la .. hehe ..

abis dah part yg best2 .. ni back to the title kat atas .. aku sekarang stuck in the middle of a relationship .. it is not my relationship with the other 2 persons .. it is just that both of the r my close friends n the r the couple .. aku x dpt nak sokong saper2! pandai2 la diorg buat decision .. they shud know what is the best for both of them .. n i hope i will not lose neither of them .. tu je .. aku x sanggup nak hilang kawan2 aku .. dah la aku x byk kawan ..

nak djadikan cerita .. aku bawak la kawan aku ni g makan kaat uptown damansara .. konon nak belanja makan .. dgn konfiden, ingatkan atm cimb kat situ beroperasi .. coz selalu kat situ 24jam! sekali out of servive .. dah la duit aku tinggal less than rm10! malu2 .. nasib dier ada bawak duit .. so dier la yg bayarkan dulu .. plan nak angkut DVD .. sekali tpaksa melupakan hasrat murni ku itew .. arrrgghhhhh .. nak ditambahkan cerita .. aku dah beli miniature Sean John Unforgivable .. memang sedap bau perfume tuh ..

tu je la kot .. nih pun kat ofis .. after antar mcd kat hanif .. so sempat la nak post kat blog nih .. adios ..


You may also like

 

Powered by Blogger.