planning ..

/
0 Comments
aper ek plan aku? personally, aku ada projek yg agak besar for september n maybe november or december tahun ni .. projek aper? kena la follow up! wuhuhu ..

klu last month, aku masukkan segment dr dapur kat blog nih, aku rasa start dr minggu nih aku nak feature my friends nyer blog .. sebab nye, dah x tau nak buat aper! haha .. (0.o)V .. ok x? erm .. nak kena plan jugak, apa aku nak komen or gtau pasal blog diorg? jgn diorg balas dendam n buat yg lebih teruk kat aku! huhu ..


You may also like

 

Powered by Blogger.