Cool Quotes

/
0 Comments
tgh ari td, bgn je dr tido, terus je on9 .. teringat plak ngan website Cool Quotes .. which is one of my fave website .. sometimes klu nak bg wich birthday, aku akan ambik quote yg meletop dr sini .. pecah la rahsia aku selama ni .. hiks .. coz of prob yg aku x leh nak share kat sini, aku rasa a bit down .. seriously never feel like this before .. so aku carik la quotes n dpt la quote nih ..
I know God will not give me anything I can't handle. I just wish that He didn't trust me so much. ~ Late Mother Teresa


bg aku, aku lom cukup matang n cukup kuat utk terima apa yg aku terima sekarang .. x cukup ngan prob semlm, tambah lg satu prob yg memang aku cari sendiri .. malas la nak citer .. for sure, aku kena settle kan as soon as possible .. prob semlm, aku dah kumpul segala kekuatan .. n aku tau aku x kuat agama .. aku baca la apa yg aku pandai .. aku try tu become the best middle person as i can .. so settle dah part aku .. just nak double check balik la pg karang .. kes ari nih plak, aku kena cuba dpt kan solution .. even though ada yg bleh assist aku, still aku kena dapatkan cara utk settle .. tgk la dlm 2 or 3 days time .. thanks to boboy n abg mamat yg jd tempat mengadu n tempat aku dptkan pendpt utk settlekan prob semlm .. sowi to saper2 yg ambik berat, tp aku xleh nak share .. rasa nak balik kuching pun ader .. nak kosong kan kepala nih ..

la nih ngah addicted ngan Farm Town n Barn Buddy kat Facebook .. itu je la jd pengubat selain dpd sabrina, belle n orcin kat rumah ..

klu x ari khamis, ari jumaat nih aku nak g ambik sweater kat badger yg aku reserved! huhu .. bleh la aku melawa ngan sweater tu kat ofis! sure xde org lain guna the same sweater! huhu .. *blagak mode*


You may also like

 

Powered by Blogger.