17 Oct 2010

/
0 Comments
another 5 days to go! wuhuhu .. barang satu aper pun lom beli lagi! acaner nih? haha .. harap2 sempat g beli pg 21 Oct 2010 n on 222 Oct 2010 itself ..

next .. semlm tetiba kwn aku sms pagi2 buta! dlm 2am plus kot? time tuh aku baru nak lelap .. n mata x dpt nak lelap .. so aku layan lah sms dier .. dier ni nak tanya pendapat aku ttg boipren dier yg dier masih sayang walaupun dah xde talian perhubungan d antara satu sama lagi .. mamat tuh pun, lom ada ganti nyer .. samer lah ngan kwn pompuan aku nih ..

aku nih nak cakap dr. love, xde lah plak .. bercinta pun lom pass lagi! ni nak jd dr. love! puhlis lah! haha .. tp takat nak bg pendapat n thru experience nengok member2 bcintan mcm belangkas tuh bleh lah kot? har har harruuuuu .. apa yg penting, aku gtau dier, kena respect each other n if possible, kena duduk sesama, bincang .. acaner nak solve at least .. other way, dier leh express yg dier miss mamat tuh, without expressing anything, anyway .. klu x, g terjah jer! hahaha .. xde lah, dier bleh tanya direct kot? x salah pun .. polis x tangkap pun ..

and of course, as a friend, i will always pray for the best for my friends .. xkan nak tengok diorg merana kot? biar lah aku merana sorg2 klu memang patut aku merana .. but, of course i want something nice n great for myself!

anyhow, aku mmg x sabar nak g travel next friday .. and apa yang paling penting, i will need to call my mak n bapak, mintak restu diorang .. mintak kebenaran n at least inform them, that i will be away for almost 2 weeks! n i don't know what i should get for them? hmmmm .. i will think of it later than .. or else i will just decide when i'm there! wuuuhuuuhuuuuu!!


You may also like

 

Powered by Blogger.