travel to do list

/
0 Comments
makin dekat nak travel, makin nerves lah plak .. haha .. 1st time nak travel jauh2 lah katakan .. rasa patut sedia list yg perlu lah nampak gaya ..
1. bateri rechargeable extra .. (takut ngah syok bgambar, bateri plak kong)
2. beg besar sikit (nak kena stand by, g travel seminggu lebih .. senang sikit bwk barang) - DONE - 141010
3. baju sejuk/ (sana nanti sejuk .. mau x beku lemak2 aku ni kang)
4. kena gtau mak n bapak (nak g jauh ni .. kena mintak ampun n apa2 yg patut .. insyaallah selamat balik)
5. kena belek magazine about travelling (cuba cekup mana2 tips yg bguna .. rasa ada 2 or 3 magazine aku yg ada travel edition .. might help!)
6. baju melayu (ada photoshoot tuk aidiladha lah plak ..)
7. shoes ..
8. a lot of baby oil or moisturizers & lip balms (kat saner nanti kulit cepat kering)
9. extra batteries (cuaca sejuk cepat makan bateri .. kena beli extra lah nampak nyer)

ni je kot yg leh aku list down .. any suggestion?


You may also like

 

Powered by Blogger.