Entry 232: nonton sorang2 ..

/
0 Comments
sebab sumer org dah g nengok XMen: First Class, aku semlm ngan x sengajanya, g la nengok sowg2 kat ou .. dah lah dok 1st row .. kire 1st class lah tu .. wakaka .. tp yg x 1st class tuh, mamat cina dok sebelah aku, bau bdn yg x menyenangkan! masalah nya, gurlpren dier leh lak tahan? aku mmg tahan nafas jer 2 jam citer tuh .. nasib baik lah perfume fave aku leh gak kekadang cover bau .. tp still gak kalah ngan bau badan dier .. bau ketiak lah scr specific lg scientific! mmg potong stim bebetul!aku siap tutup kepala guna hood sweater aku, coz biar bau perfume dekat2 idong ..

tp best lah citer xmen nih .. agak2 klu 3d lg syok lagi terangkat! aku nih bukan lah pengkritik movie pun .. nak mengkritik2 nih mmg kurang .. tp klu dah sampai tragedi tahan nafas tuh yg x leh tahan .. x leh blah! insyaallah kuar dvd original aku nak beli .. buat collection .. klu leh collect dvd ori dpd 1st xmen sampai yg la ni lg lah best! tp poket pun masyuk lah nak angkut dvd2 tuh .. ataupun, leh beli yg pirate, tp beli gak yg org .. wakakaka .. kat rumah ada dah dvd pirate xmen 1 sampai yg wolverine ..

ahad lepas sempat buat revision citer2 xmen nih .. layan xmen 1 n 2 .. anyway, looking forward for another round of this movie somewhere this weekend! huhu ..


You may also like

 

Powered by Blogger.