Tentang Aku ..

/
0 Comments
apa aku nak racau kat sini ek? ok .. kita cite sikit ttg last week .. apa yg dah aku buat last week .. last week aku memang hectic giler .. but aku sempat curik masa nak surf the net .. last week aje ada 2 program .. launching program radio Randau AZAM d RTM Kuching last thursday, n Board of Directors meeting last saturday .. tambah lagi, siapkan powerpoint presentation utk GM utk meeting BOD hari sabtu tu ..
pagi khamis tu, ada ke patut aku lupa yg aku sekretariat utk launching program radio! nasib baik pagi tu, kwn aku remind .. pagi tu, kiranya nak siapkan powerpoint bos aku utk sabtu .. coz dia nak tengok pagi jumaat .. start dari 10am sampai 5pm aku busy ngan launching .. aku dah tensen .. jumaat bos nak tengok .. pagi jumaat tu, aku scan pakai reader .. sejam aje siap .. lapang dada aku ..
lepas abis launching radio program tu, aku sempat pi gunting rambut yg dah tak digunting selama 5 bulan 12 hari .. he he .. last aku gunting 1 jan 2005 .. sebab mak aku datang d next day .. dia tak suka aku berambut panjang ..
sabtu plak, aku kena sit dlm BOD meeting bcoz aku handle presentation bos .. boring .. meeting patut start 9am but our chairman datang 10am coz pagi tu dia ada program lain ..
ok .. cukup lah bab office .. ni kita cite kat luar .. hari rabu is Movie Day kat kuching .. tiket RM5 jer .. itu pun for certain movie .. klu movie baru masuk tu, jgn harap nak dpt RM5 .. so, 3 of us (aku n 2 org member) pi lah nengok movie "Tentang Dia" pukul 11.15pm n habis 1am! housemate aku nak pindah dr rumah yg kitorang tinggal .. so kira farewell lah ..


You may also like

 

Powered by Blogger.