Sure Heboh @ Kuching, Day 1 (4 Jun 2005)

/
0 Comments
ini merupakan kali kedua aku menyibuk kat Sure Heboh (SH) .. This year lebih meriah .. walaupun agak jauh dr pusat bandaraya .. tapi tempat, puashati ..

aku sampai kat tapak SH agak lewat coz tunggu kawan sorang ni .. kawan2 aku yg lain sume x bleh harap! ha ha .. just kidding .. diorang ada yg keje, n ada yg outstation .. kwn aku yg tinggal ni kena tunggu bapak dia balik dulu .. sampai je kat situ, kitorang terus serbu kat booth hotlink .. coz byk org .. nampak lah Farah n Za8 .. x dpt nak ambik gambar sgt coz byk sgt org ..

after a few pix ..kitorang gerak .. then pegi booth Cerekarama .. nampak Ako! OMG! Terus aku ambik a few pix n then mintak kwn ambikkan coz dia ni "galah" sikit .. he he .. manupilasi sikit lah .. then ke booth Kids n Teens .. nengok Aidid .. but x kisah sgt coz last year sempat bergambo dgn dia n dpt autograf .. target tahun ni Ally Iskandar ..

last year, i heard my friends duduk sebelah Ally lah .. ada yg berselisih bahu lah .. Aku the whole 2 days memang x jumpa Ally .. harap dpt jumpa tahun ni .. Habis kat Teratak Aidid, we moved to Buletin Utama .. time tu ada Azmi Aziz (I like this guy too .. slumber jer dia baca berita ..), Kamarudin Mape n OMG! (again?) Norazlina Redzuan .. aku curik2 ambik gambo Lin (betui ke nick dier ni?) .. malu lah nak bergambo sebelah dier .. ambik gambo pun jadilah ..

Sebelum balik, aku sempat join Kuiz kelola oleh Azmi .. Aku dpt jawab soalan ke2 "Pada tahun berapa kah Sukan Komanwel d Malaysia?" "1998" jawab aku .. n betui! Dlm kepala otak aku memang aspect si Azmi ni sangka aku cina .. coz dia pakai English cakap kat aku suruh ke depan .. aku jawab pakai Bahasa Melayu lah (walaupun aku pandai mandarin .. cover beb ..) ..

Aku cuba nak jawab soalan lain, but Azmi tak layan .. maybe coz nak bagi peluang kat org lain .. jadi aku tolong geng aku sorang ni .. soalan lebih kurang macam "apakah nama syarikat induk TV3?" jawapan dia Media Prima .. n no one knows that answer? aku bagi jawapan kat kawan aku .. n dia dpt jugalah something from booth Azmi .. at least tak tangan kosong .. dlm kepala otak aku, aku setkan "esok aku nak cari Ally Iskandar .."

bersambung dlm next post .. Sure Heboh @ Kuching, Day 2 (5 Jun 2005)

gambar: ARAB Fotopages



You may also like

 

Powered by Blogger.