aku ni 23 tahun or 13 tahun?

/
0 Comments
aku tak tau lah .. aku ni 23 tahun or they still treat me as a 13 years old boy!
semalam, aku pergilah dgn kawan aku .. dia ajak join gathering for fans finalists Sarawak utk Bintang RTM 2005 .. aku join lah, coz kawan ajak n agenda tersembunyi adalah makan free .. muahahahah .. dgn happy nyer, kitorang makan n join sorak utk finalis yg bertanding .. tak sia2 jugak coz finalis Sarawak seorang, Felis adalah Juara n Min sebagai naib juara .. 2 lagi finalis dapat saguhati ajer .. oklah dpt sampai Final .. mlm tu jugak, sebenornyer nak nengok Anding ajer .. bukan aku ikut sgt pun Bintang RTM! kantoi2 ..

program tu abis around 11.30pm .. so lepas hantaq 2 kawan aku yg lain, aku terus balik rumah .. kira nak nengok ulangan diari AF 3, tetiba bapak aku turun dgn muka marah dier ..

"ko nak kena tampar? ada ker org balik tengah mlm? semua org dah tido!"

oh god? betui ke bapak aku ni? aku ni masuk 23 tahun or baru nak masuk 13 tahun? nak kena balik b4 midnite? aku tak marah .. coz dah biasa sgt they anggap aku mcm budak kecik!

"mana ada org pegi ofis dgn warna rambut macam tu? ko ingat ko tu omputeh? mana ada org pegi ofis rambut panjang?"

ya ampun .. sakit kepala aku .. klu depa bukan parents aku, dah lama aku lawan balik .. but depa ni parents .. so midnite tadi aku diam ajer lah .. tak nak lawan .. derhaka nama nya ..

but why they can't be more open minded? mcm mana otak aku nak berkembang klu asyik dianggap as a kid? man .. what happen?



You may also like

 

Powered by Blogger.