New Projects

/
0 Comments
hehe .. cerently mcm otak ni ada mcurah2 je idea nak antor g blog .. ni tgh2 sibuk ngan keje, tetiba refresh balik ada 2 projek besar tuk tahun nih! hik3x .. satu bulan september n satu lg bulan disember! gempak .. projek bulan september ni projek ngan member2 badger .. hopefully confirm .. at 1st mcm x kondifen .. tp rasa rugi la klu x cuba .. nak kena ushar2 lg nih .. then tuk bulan disember, baru je dpt news dpd akak2 kat ofis .. hiks3x .. nih pun hopefully mjadi .. ni nanti kena bawak adik bongsu sekali .. as dier dependent .. untung arr .. plan memula nak g somewhere ngan my lil bro .. tp klu pk balik, susah la .. aku ni bukan dilahirkan jd backpacker! hard la .. better follow the expert .. projek ni pun mesti meletup klu mjasik .. kena la ikat perut .. kurang sikit shopping .. kena simpan duit .. hiks .. doakan yg tbaik .. esok keje petang .. so mlm nih klu tido lambat sikit pun ok gak .. hiks .. tgk la nanti .. malam nanti nak makan aper ek? hiks ..

that is it for the good news .. now the not very good news .. esok dah shift ke program baru .. dah la program tuh lembap .. product dpd luar .. x efisen .. bukan on realtime basis .. sure byk keje .. entah lah .. tgk la mcm maner esok ..


You may also like

 

Powered by Blogger.