training hari ke4

/
0 Comments
alhamdullillah .. ari ni hari ke4 training .. maksudnya, dah 4 ari aku x keje as telephonist or so call as call centre staff .. pendek kata, mamat angkat fon la tuh .. haha .. bengong betui la .. rasa best, tp nak kena belajor benda2 baru ni je la yg memoningkan .. huhu ..

ari nih ada projek besar ngan abg reza .. huhu .. dier yg ajak .. siap bawak baju spare nih .. pakai ptg karang .. x sabar rasanya .. klu bleh ari2 pun ok ..

tp ada something yg merisaukan diri ku ni apabila sorang member aku nih mcm dah kemaruk ngan laksa sarawak .. dier siap googling "laksa sarawak" memanjang .. almost setiap link, dier klik .. setiap gambar dier view .. aku mcm chuak! is it bcoz of gambar2 laksa sarawak yg mak masakan, yg aku post dlm facebook! tensi plak aku .. dah la dier puasa sunat 6 ari! habis la aku ..

lunch ari nih, mamam pau ayam je .. walaupun most people cakap, pau nih sedap .. tp aku still prefer mak nyer pau ayam .. coz mmg dah mbesar ngan pau yg mak buat kot?

training ari ni, more to fares .. fares yg agak memeningkan n aku x berapa suka fares! td ader ttggl n tlost kejap! haha .. tp aku try to follow up n managed to solve it .. haha .. alhamdullillah .. bijak jugak aku nih ghupa nyer ..

ari ni tlupa plak cincin2 aku .. jari jemari ku yg comel nih mcm janggal .. haha .. td baru perasan .. maybe coz pg td agak kelam kabut aka kecoh sekampung menyebabkan aku lupa cincin aku kot?


You may also like

 

Powered by Blogger.