aku lagi ..

/
0 Comments
ari ni Mothers' Day .. rasa sebak lak ckp ngan mak kat tepon td.. hehe .. rindu sgt .. walaupun br jumpa last week .. mak keep on saying aku selalu lambat dah wish kat dier .. even time birthday dier .. aku terasa lak .. hhhmmmm .. she told me, last time, i will always be the first to wish her .. sedih lak dgr .. mak! miss u so so much .. memang betul kot? sebenarnya, anak sulong yg lebih n paling manja kat parents compare to the youngest! huhu .. *blush*

x tau nak post pasal aper .. la ni mata sgt ngantok! kat ofis lg nih .. kejap lagi nak balik .. hmmmm .. oh ya! nak flash back apa aktiviti aku dah buat since a few months back .. aku story ikut maner yg aku ingat ek? paling aku x lupa, masa g showcase Dayang Nurfaezah n Marcell kat Hard Rock Cafe KL! it was so memorable moment! supposedly, no ticket n no invitation at all .. tp at the last minute, abg mamat kind like give out his ticket to me .. it was so sweet! aku pun excitedly bkemas .. nak g nengok Dayang n Marcell ok? met kak lis yg dah lamer x jumpa!

what else? ermmm .. oh ya .. since last year, aku agak aktif nengok movie free with Cinema Online .. tu je la kot .. stgh jam lg nak balik .. better start kemas2 ..


You may also like

 

Powered by Blogger.