erm .. it's about me ..

/
0 Comments
a few days ni, aku rasa down sikit .. walaupun org nampak aku gelak .. layan org mcm biasa, tp kat dlm org x tau .. sometimes aku rasa aku ni not worth la utk jadi kawan .. asyik menyusahkan org je .. almost sumer org harap dpd aku, aku x dpt nak penuhi .. sometimes, bcoz of my stupid judgments n decision, aku hilang kawan yg bharga .. nak nangis pun x dpt, nak gelak pun x dpt .. nak cakap kawan gelak, memang ramai .. tapi aku x nak kawan aku nangis ngan aku .. itu aku cuba elakkan ..

sometimes plak, bcoz aku tlampau x pandai nak sesuai kan diri, n susah nak bukak mulut, org bagi bad 1st impression kat aku .. org akan rasa yg aku ni sombong .. nak ikut kan aku nak cakap, "lantak la .. bukan ko yg bagi aku makan .. ko saper nak judge aku? ko bukan nya tuhan!"f**k .. this is world ..

kengkadang, aku rasa kelemahan paling besar aku biler aku x pandai nak judge org .. x pandai nak tengok org .. org tu nak ambik kesempatan kat aku ke? org tu nak betul2 nak kawan aku ke .. aku memang out .. susah la .. sometimes tu, ada org nak buat baik kat aku, aku x pandai nak hargai .. kengkadang tu, org baik kat aku bcoz ada udang d sebalik spaghetti .. ada gak yg diam, tp sebenarnya nak kawan kat aku .. aku serius x pandai nak judge!

entah la .. erm ..


You may also like

 

Powered by Blogger.